Hirdetés

Válaszolj egy kérdésre, és legyen tiéd az 5 PC-s Assassin's Creed Odyssey egyike!

|

Az MSI jóvoltából most 5 kulcsot osztunk ki azok között, akik helyes választ adnak egy egyszerű kérdésre.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Odyssey az év egyik legjobb játéka, sok szempontból túlszárnyalja a tavaly megjelent Originst. Kihagyhatatlan, és ezt nem csak mi gondoljuk így.

Hirdetés

Egy különleges promóció keretében most számos MSI hardver mellé ajándékba jár az Odyssey Standard PC-s digitális kiadása (ezeknél a viszonteladóknál). Ha december 31-éig szeretnétek alaplapot újítani, intelesként fontoljátok meg a Z390-es modellek valamelyikének vásárlását, AMD-sként pedig az X470-esek közül válasszatok egyet, és ajándékba kapjátok mellé a játékot is. Számos különböző modell közül válogathattok igényeiteknek megfelelően, de mindegyik garantáltan hozzájárul a tökéletes élményhez, a legtöbb egyebek mellett programozható világítással is. Kialakításukkal gondoskodnak a hőmérséklet alacsonyan tartásáról, hogy minden processzor a maximumot nyújtsa, a kiegészítő szoftverek pedig a játékélményt teszik jobbá.

Ha új alaplap most nem kell, de új monitor igen, bizonyos, 27 és 34 hüvelykes, MPG és MAG modellek vásárlása esetén szintén jár a játék. Kisebb és nagyobb, hajlított és sík, LED-ekkel felszerelt, villámgyors válaszidejű megjelenítők között böngészhettek, melyeket kimondottan játékhoz terveztek.

A promócióban részt vevő termékek listáját itt találjátok.

Rakjátok el az infót későbbre, szóljatok a haveroknak, mert ezt a lehetőséget nem lenne jó kihagyni. Ha mégis inkább a szerencsére bíznátok magatokat, küldjétek el a helyes választ az alábbi kérdésre egy "MSI Assassin's Creed" tárgyú levélben legkésőbb november 5-én éjfélig a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre, és megkaparinthatjátok az 5 PC-s Assassin's Creed Odyssey kulcs egyikét.

Hogy hívják az Odyssey női főszereplőjét?

a) Cleopatra
b) Kassandra
c) Karolina

A játékban való részvétel feltétele az e-mail helyes tárggyal való elküldése a megadott e-mail címre. A nevezők e-mail címeit csak és kizárólag a nyertesek kiértesítésére használjuk, és a játék végeztével töröljük, harmadik félnek nem adjuk ki.

A promócióról további infókat ezen a linken találhattok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)