Hirdetés

Mindössze 15,5 millió forintba kerül ez az Assassin's Creed: Origins fejhallgató

|

Közel negyvenegy iPhone X árát kell kifizetni a 18 karátos arannyal díszített, egyiptomi témájú fülesért.

Hirdetés

A GRID 2 és a Saints Row IV is kapott annak idején egy-egy olyan gyűjtői kiadást, amit csak milliárdosok tudtak megfizetni. Nem tudjuk, végül bárki megvette-e őket, de poénnak jók voltak. A Focal 44000 angol fontba kerülő fejhallgatója viszont nem vicc.

Hirdetés

A Ubisoft Store-ban megvásárolható a Focal az Assassin's Creed: Originshez készített, vezeték nélküli fejhallgatója, melynek hagyományos, úgymond a szegényeknek szánt változata 200 angol fontba, 71 ezer forintba kerül. Tény, hogy jól néz ki, még indokolható is az ár.

Ennek különleges változata a francia ékszerészekkel közösen megálmodott, 18 karátos arannyal kicsinosított 44 ezer fontos (15,5 milliós) limitált kiadás, melyhez egyébként további 11 ezer fontért (3,9 millióért) Bayek mellszobrát is megvehetjük, hogy legyen min tárolni. Siessetek, mert csak tíz darab készül, és valószínűleg pillanatok alatt elkapkodják. 

Ti mit vennétek ennyi pénzből, ha esetleg ez elfogy, mire a vásárlás gombjára tudnátok nyomni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)