Hirdetés

Elég komoly és meglehetősen drága kontrollert mutatott be az Astro

|

Az alapvetően a headsetjeiről ismert cég új eszköze kényelmes, moduláris, és extrákat is kínál.

Hirdetés

Egyelőre még mindig nincs kimondottan nagy választék hivatalosan támogatott PS4 kontrollerekből, de szerencsére a DualShock 4 is kiválóan működik.

Hirdetés

Aki mégis valami különlegesre vágyik, annak talán megérhet 200 dollárt az Astro C40 TR, ami az első Astro gamepad (a cég a Logitech kötelékébe tartozik egyébként). Szabadon variálhatjuk a bal analóg és a D-pad elhelyezkedését, cserélhetjük, hogy konvex vagy konkáv legyen-e a két analóg kialakítása, illetve választhatunk hosszabb és rövidebb változatok közül. Beállíthatjuk, hogy meddig lehessen benyomni a két ravaszt, az aljára került két extra gomb, használhatjuk vezetékkel és anélkül (12 órán át bírja akksiról), beállíthatunk különböző profilokat, illetve csatlakozhatunk hozzá fejhallgatót a 3.5-es jacknek köszönhetően. Szerencsére nem hagyták ki belőle az érintőfelületet sem. Márciusban kerül piacra, remélhetőleg hozzánk is eljut.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)