Hirdetés

Csúszik a Atari VCS megjelenés, később kapják meg a támogatók

|

A PC-ként is használható retró konzol egy IndieGogo kampánynak köszönhetően jöhetett létre, azonban még a támogatóknak is várniuk kell, hogy végre kézhez kaphassák a hőn áhított masinát.

Hirdetés

Az Atari VCS ugyan hasonló céllal készül, mint a Nintendo viszonylag sikeres mini konzoljai, melyek a régi nagy retró játékokat hozzák vissza, azonban sokkal erősebb hardver ketyeg a burkolat alatt, melynek köszönhetően akár PC-kén is használhatjuk majd, mindemellett persze rengeteg ikonikus Atari játék lesz rá előretelepítve. A készítők most azt mondják, hogy kicsit több időre van szükségük, mint ahogy azt korábban gondolták volna, így egy kis csúszás várható a megjelenésben. 

Hirdetés

Mint oly sok hasonló projekt, az Atari VCS is közösségi finanszírozásból jöhetett létre, a támogatók pedig az előzetes tervek alapján már decemberben megkaphatták volna a várva várt csomagjukat, azonban az alkotók még egy kis türelmet kérnek.

"Az Atari mindig fontosabbnak tartja majd a magas minőségű terméket a saját magunk által kijelölt határidőnél. Az IndieGogo támogatóink elképesztően fontosak számunkra, és a csapat és én is szeretnénk még egyszer megköszönni nekik a hűségüket és folyamatos támogatást. Biztos vagyok benne, hogy megértik majd, hogy mindenek fölötti prioritásnak gondoljuk, hogy egy minőségi terméket szállítsunk le."

- mondta az Atari egyik fejese, Michael Arzt. Szerinte a késés alatt inkább hetekre, mint hónapokra kell gondolni, és azt is hozzátette, hogy megpróbálnak előállni valamilyen bónusz jutalommal a támogatók türelméért.

A nagyközönség számára valószínűleg továbbra is marad a márciusi megjelenés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)