Hirdetés

Új tagokkal bővül az Atari Flashback konzolcsalád

|

A szeptemberben érkező új konzolokon klasszikus, Atari 2600-os címekkel tudunk majd játszani, otthon vagy akár a szabadban is.

Hirdetés

Úgy tűnik egy újabb tendencia alakult ki, amely keretében a retro videojáték konzolokat új, felújított köntösben adják ki. Kezdődött a NES Minivel, majd kiderült, hogy a Sega Genesis is visszatér. Most az Atari Flashback-et gyártó AtGames jelentette be, hogy új konzoljaikon felújított változatban élvezhetjük az Atari 2600 címeket.

Szeptemberben nem kevesebb mint három Atari Flashback konzol érkezik. Az Atari Flashback 8 Goldra keresztelt konzolon 120 beépített Atari 2600 játék lesz, például a Pitfall, Asteroids, Space Invaders és a River Raid. Hasonlóan az új Sega Genesis konzolhoz, itt is egy pár vezeték nélküli kontroller jár a csomaghoz, de a régieket is csatlakoztatni tudjuk majd. A konzolon egy HDMI kimenet kapott helyet és lehetőségünk lesz a játékok mentésére, megállítására és visszapörgetésére is.

További két konzol érkezik még szeptemberben: az Atari Flashback 8 Classic és az Atari Flashback Portable Game Player. Az előbbi 105 játékot előre telepített játékot és két vezetékes kontrollert tartalmaz, így biztosan az ára is kevesebb lesz, mint a Gold változatnak. A Portable Game Player, ahogyan a nevéből kiderül egy hordozható eszköz lesz 70 beépített játékkal. Munkába vagy iskolába mehet nyomhatjuk majd olyan címekkel mint a Pac-Man, Dig Dug, Frogger vagy a Pitfall, további játékokat pedig SD kártyán adhatunk hozzá. A konzolt TV-re is rá lehet majd csatlakoztatni, ha megunnánk a 2,8 colos kijelzőt.  

Az előrendeléseket júliustól lehet majd leadni, viszont a konzolok áráról egyelőre semmi információ nincs.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)