Hirdetés

A retro konzol után furcsa sapkát jelentett be az Atari

|

Az Atari nagyon szeretne újítani, de a frissen leleplezett sapkájuk inkább tűnik a bunkóság első számú eszközének, mint igazán divatos kütyünek.

Hirdetés

Az Atari komoly imidzsváltásba kezdett, aminek az első lépése egy rendkívül stílusos retro konzol, az Ataribox bejelentése volt. Erről a kütyüről már most sejtjük, hogy sikeres lesz, de a legújabb ötletük, a Speakerhat már sokkal kevésbé meggyőző.

Hirdetés

Ahogy azt a név is sugallja, egy sapkáról van szó, aminek az ellenzőjére hangszórókat szerelnek, hogy Bluetooth-kapcsolat segítségével mindenki másra ráerőltethessük a zenei ízlésünket és a fejfedőnkből szolgáltathassuk a talpalávalót. Emellett egy mikrofont is építenek majd a Speakerhatbe, hogy telefonálhassunk is vele, igaz, nem tűnik túl jó ötletnek minden hívásunkat automatikusan kihangosítva fogadni.

Ezen kívül még egy feature-t ígér az Atari, elmondásuk szerint a megjelenés után majd össze is szinkronizálhatjuk a sapkáinkat, hogy mindegyik ugyanabból a hangforrásból kapja a jelet és együtt üvöltethessük az aktuális slágert. Minket annyira nem győzött meg, de lehet, hogy már öregek és cinikusak vagyunk.

Nektek hogy tetszik a hangszórós sapi ötlete?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)