Hirdetés

Atari VCS - annyian rendelték elő, hogy összeomlott az Indiegogo honlapja

|

Elég jól indult a korábban Atariboxként bejelentett konzol előrendelése, már több mint másfél millió dollárral támogatják a projektet a rajongók.

Hirdetés

Az Atari VCS megjelenését és terjesztését az Atari közösségi támogatással szeretné fedezni, és nagyon úgy tűnik, hogy jó irányba indultak el.

Hirdetés

A konzol támogató kampányát az Atari az Indiegogo honlapján keresztül indította a mai naptól kezdődően, és előzetesen 100 ezer dolláros célt lőttek be. A rajongók viszont nem vacakoltak, annyian adtak le előrendelést a gépre, hogy egy időre le is fagyott az Indiegogo oldala.

A gépet több kiadásban is meg lehet rendelni, kezdve a kontroller nélküli, 249 dolláros (kb. 70 ezer forintos) verziótól a kétféle kontrolleren át a gyűjtői kiadásig.

Az Atari VCS kampányáról a hivatalos Indiegogo linken olvashattok még többet, illetve itt is lehet támogatni a projektet előrendeléssel. A cikk írásakor már nagyjából másfél millió dollár gyűlt össze, és az összeg folyamatosan növekszik.

A VCS megjelenésére és kiszállítására valamikor 2019 közepén lehet számítani. Nektek hogy tetszik az Atari modern konzolja?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)