Hirdetés

Még a héten elindul az Ataribox előrendelése

|

Az Atari retro gépe hamarosan előrendelhető lesz világszerte, legalábbis erre utalnak a ma felbukkant e-mailek.

Hirdetés

A CNET jelentése szerint a konzol iránt érdeklődő fogyasztók a mai napon kaptak egy levelet arról, hogy csütörtökön jelezhetik vásárlási szándékukat az Ataribox kapcsán. Az Atari a Nintendo után ugrik a retro-őrületbe, de ők egy kicsit több lehetőséget kínálnak, igaz, kicsit drágábban.

Hirdetés

Az Atariboxban egy egyedi AMD processzor fog duruzsolni, ami egy Linux rendszert futtat majd. Ennek köszönhetően nem csak Atari klasszikusokat játszhatunk a gépen, hanem közepesen gépigényes, PC-s címeket is. Egy Ataribox nagyjából 250 és 300 dollár (65 000 - 78 000 Ft) közötti árcédulát kap, reméljük, így is sikeres lehet.

A pontos megjelenési dátumáról és a tényleges árakról valószínűleg az előrendelés indulása után fogunk tudni beszámolni. Titeket érdekel a rendszer?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)