Hirdetés

Új konzolt készül kiadni az Atari

|

Az Atari vissza akar ugrani a hardverbizniszbe, és ezt egy új konzollal akarja megtenni. Jön az Ataribox.

Hirdetés

Az Atari igazgatója, Fred Chesnais még az E3-on nyilatkozta a GamesBeatnek, hogy egy komoly játékkonzolon dolgoznak évek óta, ami egyébként PC-s technológián alapszik, tehát nem egy mobilos kütyüről van szó.

Aztán kaptunk egy rövid teaser videót, de a tényleges bejelentés még nem érkezett meg. A konzol neve egyelőre Ataribox, és a videó tanúsága szerint a cég már hosszú évek óta dolgozik rajta. Első ránézésre egy retro, faborításos dizájnvonalat fog követni a cucc.

Meglehetősen nehéz elképzelni, hogy az Atari tényleg az Xbox One és a PlayStation 4 közé lépne. Inkább ez valami NES Classichoz hasonló, retro játékokra fókuszáló gép lehet, ráadásul a dizájn is erre utal.

Az Atari utolsó saját konzolja a Jaguar volt, ami 1993-ban került boltokba, de 1996-ban már le is állították a gyártását.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)