Hirdetés

AVerMedia Live Gamer MINI GC311 - ennél egyszerűbb nem is lehetne

|

Konzolról streamelnél vagy rögzítenél, és nem akarod bonyolítani a dolgokat? Mutatjuk a megoldást.

Hirdetés

Bármennyire egyszerűnek tűnik is, egyáltalán nem könnyű dolog belevágni a videózásba. Ha minőségi anyagokat akarsz kiadni a kezeid közül, akkor általában rengeteg energiát és nem kevesebb pénzt kell fektetned a megfelelő eszközök megvásárlásába és beállításába. Szerencsére nem kell azonnal a legdrágább felszerelést beszerezned, köszönhetően az olyan megoldásoknak, mint az AVerMedia Live Gamer MINI GC311, amely nemcsak könnyen kezelhető, hanem minőségi rögzítést is lehetővé tesz, miközben nem terheli meg durván a pénztárcát.

Hirdetés

Kezdő videósoknak

Ha még épp csak kacérkodsz a videózás gondolatával, és a játékmenet felvételéhez szükséged van egy rögzítőkártyára, akkor ne keress tovább! A Live Gamer MINI GC311 épp azoknak készült, akik nem akarnak sokat vacakolni a beállításokkal, hanem egy magától értetődő eszközzel, mindenféle extra bonyolítások nélkül szeretnének rögzíteni vagy épp streamelni. Az AVerMedia Live Gamer MINI GC311 támogatja az UVC-technológiát, aminek köszönhetően nincs más dolgod, mint bedugni a számítógép USB-portjába, a Windows pedig elintéz mindent. Nem kell vacakolni az illesztőprogramok keresgélésével és telepítésével. Aprócska méretének köszönhetően a kártyát akár zsebre is vághatod, és magaddal viheted, így onnan streamelhetsz vele, ahonnan csak akarsz, ilyenkor pedig jól jön, hogy azonnal használatra készen áll.

Kicsi a bors, de erős

A kompakt méret és a leegyszerűsített használat persze egyáltalán nem azt jelenti, hogy egy gyenge teljesítményű, lebutított kártyával van dolgunk. A Live Gamer MINI GC311 zéró késleltetéssel engedi át az 1080p-s felbontású képet akár 60 fps-sel, így zavartalanul élvezheted a játékot streamelés vagy rögzítés közben.

A kis doboz ráadásul nemcsak a képanyag késleltetésmentes átjátszására képes, hanem tartalmaz egy beépített H.264-es hardveres kódolót is. Ez leveszi a terhelést a PC-ről, aminek köszönhetően nincs szükség bivalyerős gépre ahhoz, hogy mondjuk konzolos játékokat streamelj. Az AVerMedia Stream Engine-nek köszönhetően pedig közvetlenül a háttértárolóra rögzítheted a játékmenetet anélkül, hogy megterhelnéd a processzort. A Live Gamer MINI GC311 mellé természetesen megkapod a RECentral szoftvert is. Ezzel hatékonyan streamelhetsz és rögzíthetsz, olyan extra funkciókkal, mint a multi-stream vagy a chroma key, amivel eltávolíthatod a hátteret a kameraképből. Természetesen az eszköz támogatja az OBS, XSplit és Streamlabs szoftvereket, így kedvenc kliensedből streamelhetsz YouTube-ra, Twitchre, Mixerre vagy ahová csak szeretnél.

A Live Gamer MINI GC311 azoknak a kezdő videósoknak a legjobb barátja, akik sokoldalú, igényes tartalmat szeretnének előállítani. Akiket nem érdekel a 4K streaming, és nem akarnak egy vagyont fizetni a rögzítéshez használt eszközökért, mégis olyan kártyát keresnek, amely leveszi a terhelést a számítógépről. A Live Gamer MINI GC311 ideális nemcsak konzolos játékmenet rögzítéséhez és streameléséhez, hanem képes kiszolgálni az egyre népszerűbb mobilos igényeket is, legyen szó akár okostelefonokról, akár táblagépekről. Kis méretének és letisztult dizájnjának köszönhetően pedig nem is kell eldugnod az asztal mögé, bármilyen streamingkörnyezetbe beleillik. Ha késleltetés nélkül szeretnél játszani 1080p-ben 60 fps-sel, és közben ugyanezt a képet rögzíteni, vagy akár azonnal megosztani a világgal, és fontos, hogy egy mobilis, használatra kész eszközöd legyen, akkor a Live Gamer MINI GC311 ideális választás. Ha még többet szeretnétek megtudni róla, látogassatok el a hivatalos honlapra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)