Hirdetés

Az Xbox next-gen konzoljai támogatják majd a Dolby Visiont és a Dolby Atmost is

|

A fejlesztett látvány- és hangzásvilággal érkező játékok a Dolby szerint csak az Xbox Series X-en és S-en lesznek elérhetőek.

Hirdetés

Az Xbox már a jelenlegi generációban is azt tűztet zászlajára, hogy aki a legerősebb konzolt szeretné, annak érdemes mellettük letennie a voksát. Noha ez még nem teljesen lejátszott meccs, de a jelek szerint pusztán nyers erőben a következő konzolok között is az Xbox Series X viszi a prímet, és a legszebb játékélményhez most egy újabb jó pontot húztak be: a Dolby-t. Az Series X és a Series S a mostani bejelentés alapján egyaránt támogatja a Dolby Visiont és a Dolby Atmost, ezáltal a látvány és a hangzás is kap egy extra lökést.

Hirdetés

A Microsoft azt is megszellőztette, hogy ezzel az ő gépeik lesznek az elsők - és a következő generációban az egyetlenek - melyek a Dolby fejlesztett hangzás- és látványvilágát egyszerre képesek produkálni.

"Mikor Dolby Visionnel játszol, hozzáférsz a legrealisztikusabb és életszerűbb látványhoz, amit a játékok kínálhatnak. Fényekben, kontrasztokban, színekben és mélységekben egyaránt túllépik a hagyományos HDR játékokat."

A Dolby Soundról emellett elmondták, hogy egy olyan háromdimenziós teret tudnak megjeleníteni vele, melyben minden hang pontosan onnan jön, ahonnan a való életben tenné, így javítva a játékélményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)