Hirdetés

Az Xbox Series S SSD-jén úgy fest, alig marad hely a játékoknak

|

A jelek szerint valakinek a hivatalos rajt előtt sikerült szert tennie a Microsoft kisebbik új generációs konzoljára.

Hirdetés

Nem tudni, hogy pontosan miként, de egy Reddit-felhasználó állítása szerint pontosan egy héttel hamarabb hozzájutott az Xbox Series S egy példányához, hogy azt hivatalosan elkezdhetnék értékesíteni, illetve az előrendelőknek kiszállítani a viszonteladók.

Ezt a rejtélyt majd kinyomozza a Microsoft, ha akarja, ám ami a nyilvánosság számára még érdekesebb, az nem egyéb, minthogy az illető azt is elárulta, induláskor mekkora szabad helyet mutatott a rendszer, amit a későbbiekben játékokkal és alkalmazásokkal lehet belakni.

Hirdetés

Mint ismeretes, az Xbox Series S-ben egy 512 GB-os NVMe SSD tanyázik - a legkisebb az új generációs gépek belső tárolói közül -, amelynek sebessége megegyezik az Xbox Series X SSD-jével, ám mindkettő lomhább a PS5 megoldásánál.

De nem is kerülgetem tovább a forró kását, jöjjön az információ, amiért erre a hírre kattintottatok. Amennyiben hihetünk a szivárogtatónak, úgy mindössze 364 GB tárhellyel gazdálkodhatunk majd. És bár ez nem tűnik túl soknak, azt se feledjük, hogy Series S-en karcsúbbak lehetnek a játékok, mivel a konzolt nem arra találták ki, hogy 4K-s asseteket kezeljen. Természetesen ehhez az is szükséges, hogy a telepítéskor ki lehessen választani, mit installálunk, és mit nem.

Ha netán még nem láttad, itt megnézheted, ahogy kicsomagoltuk a valaha készült legkisebb Xboxot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)