Hirdetés

Az Xbox Series X az eredeti tervek szerint augusztusban jelent volna meg?

|

Legalábbis erről szólnak a legfrissebb pletykák. Nem nehéz kitalálni, miért csúszott végül az Xbox Series X (és a Series S) megjelenés.

Hirdetés

Jelenleg sem az Xbox Series X, sem a PlayStation 5 pontos megjelenési dátumát nem ismerjük, de az bizonyos, hogy mindkét konzol az év végén, az ünnepi időszak során fog debütálni. A COVID-19 alaposan átvariálta a gyártók idei naptárát, ugrott az E3, a nagy bejelentéseket pedig ide-oda tologatják a kiadók. A legfrissebb iparági pletykák szerint pedig olyan változások is történetek, amikről eddig nem is hallottunk, például az eredeti tervek szerint már augusztusban kézhez kaptuk volna a legújabb Xboxot.

Hirdetés

Brad Sams, a Thurrott munkatársa arról számolt be nemrég, hogy értesülései szerint az Xbox Series X-nek 2020 augusztusának végén kellett volna megjelennie, október közepén pedig a szerényebb képességekkel bíró, viszont jóval olcsóbb Xbox Lockhart (avagy Xbox Series S) érkezett volna. Ha mindez igaz (amire természetesen nincs kézzelfogható bizonyíték), akkor a Microsoft alaposan felborította ezeket a terveket, hiszen a Series S konzolt még be sem jelentették - erre elvileg augusztus folyamán kerül majd sor. Előtte azonban júliusban még az Xbox Game Studios játékait is megnézhetjük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)