Hirdetés

Az Xbox Series X és a PlayStation 5 is feltűnt állítólag az Amazon oldalán

|

A PlayStation 5 előrendelés, és az Xbox Series X ár nekünk még szürke köd, de egyesek már azt állítják, hogy az Amazon oldalán akár rendelni is tudtak egy rövid ideig.

Hirdetés

Noha a Sony és a Microsoft is rengeteg dolgot árult már el hamarosan érkező konzoljáról, az egyik legfogósabb kérdés, hogy mennyibe kerülnek majd a gépek, egyelőre még mindig nem tisztázott. Most az Amazonon tűnt fel a két konzol adatlapja, melyben ár is szerepel, de sajnos kifejezetten sok jel utal arra, hogy ezek messze nem a végleges adatok.

Hirdetés

Több fórumon és közösségi oldalon is jelentették a felhasználók, hogy ráakadtak az Amazonon a PlayStation 5-re és az Xbox Series X-re. Egyesek azt állítják, hogy még rendelést is képesek voltak leadni a gépekre, így a PS5-öt például 599 fontért, azaz nagyjából 230 ezer forintért tudták előrendelni. Sajnos ezek a sztorik több sebből véreznek.

Az első gyanús jelek rögtön a gépek megnevezésénél felfedezhetők, melyek mindkét konzol esetében kísértetiesen hasonlítanak: a Sony gépénél "2020 Dummy ASIN Sony PS5 1 1TB" olvasható, míg a Microsofténál "2020 Dummy ASIN Microsoft Series X 1 1TB". Nem valószínű, hogy a valódi hirdetések ilyen mértékű egyezést mutatnak majd. Emellett az is gyanús lehet, hogy a Sony már elárulta, hogy a PlayStation 5 egy 825 gigabájtos SSD-vel érkezik, és nem túlzottan valószínű, hogy az Amazonnál ilyen nagyvonalúan kerekítik föl ezt egy terabájtra.

Nem kell azonban azonnal a legrosszabbra gondolni, és kamu képeket kiáltani, ugyanis többen megerősítették, hogy ha eladóként jelentkeznek be az Amazonra, akkor valóban láthatók ezek a hirdetések. A legvalószínűbb az, hogy valamiféle elbaltázott próbahirdetésként kerültek föl az ominózus adatlapok, viszont emiatt a bennük található információkat, köztük az árat sem érdemes irányadóként kezelni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)