Hirdetés

Az Xbox Series X talapzatát nem tudjuk majd leszerelni

|

Ha valaki fektetve szeretné használni a Microsoft új gépét, akkor meg kell barátkoznia az alján található kerek talp látványával.

Hirdetés

Most, hogy végre kiderült az Xbox Series X megjelenési dátuma és ára is, a játékosoknak már csak azon kell vacillálniuk, hogy pontosan hova is teszik a meglehetősen combos konzolt a nappaliban. Az már biztos, hogy ha a jelenlegi konzoljaitok épphogy beférnek a helyükre, akkor a Series X-nek új polcra lesz szüksége. Ráadásul, ha fektetve szeretnétek használni a konzolt, akkor még egy probléma akad: a talp, amelyet láthatóan komoly gonddal terveztek meg az alkotók, hogy végül az agyunkra menjen (persze nyilván a szellőzésről van szó, de nem mindenki lesz boldog ettől a megoldástól, lássuk be).

Hirdetés

Azt már korábbi képeken is láthattuk, hogy a böszme konzol alján is találunk majd szellőzőréseket, emiatt pedig a Microsoft formatervezői elhelyeztek itt egy kerek állványt a megfelelő légáramlás érdekében. Egészen pontosan erről beszélünk:

A gyártó nemrég kiküldte a Series X és Series S pontos mását néhány újságnak, hogy azok képet kapjanak a gépek méreteiről. Az amerikai IGN munkatársa megnézte, hogy ha fektetve szeretné használni a konzolt, akkor leszedheti-e a talpat az aljáról. Sajnos akárhogy próbálkozott, nem tudta leszerelni a kerek állványt, és kérdésére később a Microsoft is megerősítette, hogy az nem eltávolítható:

Így tehát azok, akik valamiért fektetve szeretnék használni a konzolt, meg kell, hogy barátkozzanak a talpazat látványával, nem is beszélve arról, hogy a gépen található Xbox-logó is csálé lesz így, nálunk dolgozik pár kényszeres kolléga, most tikkel a szemük rendesen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)