Hirdetés

Befutott az új PlayStation 5 frissítés, de mit hoz?

|

A gyártó meglehetősen szűkszavú volt azzal kapcsolatban, mit tartogat a PlayStation 5 rendszerfrissítés, ettől még érkezhetnek jelentős változások.

Hirdetés

A mai napon elérhetővé vált egy újabb rendszerfrissítés a PlayStation 5-höz, melyről egyelőre nem tudunk sokat. Ettől függetlenül érdemes lehet telepíteni a csomagot, mivel a Sony korábban is rejtett el fontos javításokat látszólag jelentéktelen patchekben.

Eleve érdemes minden rendszerünket frissen tartani, hiszen a fejlesztők sokszor általunk észrevehetetlen hibákat és biztonsági réseket foltoznak be egy-egy update-tel; az új konzolok esetében ez fokozottan igaz. A most kiadott frissítésről a Sony annyit árult el, hogy "javulást hoz a rendszer teljesítményében". Mindössze egy 1 gigás csomagról van szó, tehát senkinek nem kell attól tartania, hogy a teljes estéjét elveszi a letöltés és telepítés.

Hirdetés

Bár a szűkszavú leírásból arra következtethetnénk, hogy a patch nem sok változást hoz, a Sony esetében korábban volt már példa arra, hogy ilyesmi címszavakkal lényeges javításokat eszközöltek. Április elején például egy hasonló frissítésnek köszönhetően lettek halkabbak a PS5-ök, de korábban a DualSense kontrollerekhez is érkezett egy kis hibajavítás, melynek köszönhetően azok jobban működnek az előző generációs címekkel.

Egyelőre nem tudni, milyen javulást hoz az új patch, de az eddigiekből arra következtethetünk, hogy érdemes rászánni azt a pár percet a telepítésre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)