Hirdetés

Jönnek a Bethesda-témájú gamer székek

|

A Noblechairs először egy Fallout-mintásat dob piacra, de lesz DOOM és Rage is.

Hirdetés

Aki ült már rendes, nem csak a nevében gamer székben, tudja, hogy egészen más élmény, mint egy irodai ülést használni. A Noblechairs is a top gyártók között van, pláne a licencelt székek tekintetében, így az sem meglepő, hogy a Bethesda velük kötött többéves megállapodást.

Hirdetés

Az együttműködés első lépéseként a nyáron érkezik az alább látható falloutos szék, illetve ezt kíséri egy DOOM-os is akkortájt, de később jöhetnek a The Elder Scrolls, a RAGE és a Wolfenstein játékokhoz kapcsolódó változatok is. Egyelőre alakítgatják a dizájnokat, a tervek szerint a DOOM Edition katonai zöld lesz, fehér DOOM logóval a fejtámlánál, a Doom Slayer vörös emblémájával a hátrésznél, és opcionálisan a megrendelő Slayer Club-os logójával a hátulján.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)