Hirdetés

Boba Fett saját kontrollert kapott a Razertől

|

A galaxis rettegett bérgyilkosa előtt tiszteleg a világ egyik kedvenc perifériagyártója.

Hirdetés

Alig két hét múlva érkezik a The Book of Boba Fett, ami a hírhedt vadász tatooine-i hadjáratáról mesél majd. A Star Wars rajongók már tűkön ülnek, és a várakozást az sem könnyíti meg, hogy az olyan cégek, mint a Razer szintén kezdenek felugrani a hype vonatra.

A világ talán legismertebb gamerperifériákkal foglalkozó cége úgy döntött, hogy összedob egy nagyon menő Boba Fett kontrollert, aminek még a töltője is passzol a bérgyilkos stílusához.

Hirdetés

A kontroller tökéletesen együttműködik az Xbox One és Xbox Series X|S konzolokkal, de windowsos vagy maces gépekkel is használható. A dizájnt láthatóan Boba Fett sisakja ihlette, aminek elemei a gyorstöltő-állványon is folytatódnak.

A kontroller egyébként egy limitált kiadású csoda, így ha ég bennetek a vágy a beszerzésére, akkor most érdemes behúzni a saját példányotokat. Könnyen lehet, hogy a karácsonyi vásárlási láztól fűtött rajongók elszipolyozzák majd az összes darabot, de még valószínűbb, hogy a nyerészkedők botja teszik meg leghamarabb ajánlataikat.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)