Hirdetés

Brutális gamer tévét villantott az Nvidia

|

Most, hogy a konzolok elkezdték kihajtani a 4K tévéket, itt az ideje, hogy a PC is átköltözzön a nappaliba.

Hirdetés

A kompetitív játékosok az elmúlt években erőteljesen elmozdultak a 144Hz-es monitorok irányába, és ha az ember hozzászokik ehhez a luxushoz, akkor nem igazán akar róla lemondani még akkor sem, ha inkább a nappaliban játszana valamit a kanapéról.

Hirdetés

Pontosan nekik fejlesztette ki az Nvidia a BFGD névre keresztelt technológiát, ami a Big Format Gaming Display rövidítése. A gyártásban közreműködik majd az ASUS, az Acer, és a HP is, mindannyian a saját modelljeikkel próbálnak meg betörni a piacra. Ezek a tévék (vagy nagy monitorok, kinek hogy tetszik) 65 hüvelykes 4K panelt, HDR támogatást és 120Hz-es képfrissítést kapnak. Emellé érkezik a G-Sync, hogy azt se vegyük észre, ha ingadozna a képkockaszám. Na meg van benne egy Nvidia Shield, ami gyakorlatilag okostévét varázsol a hatalmas monitorból.

Kíváncsian várjuk, hogy milyen árcímkét kapnak majd ezek a szörnyek, de valószínűleg érezhetően drágábbak lesznek, mint hagyományos 4K tévék ugyanekkora méretben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)