Hirdetés

Brutálisan drága a Razer új PS5-kontrollere, főleg, hogy hiányoznak belőle funkciók

|

Egy Xbox- és egy PS5-kontroller mutánsa az eszköz, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy a minőség tükrözi-e az árat.

Hirdetés

A Razer Wolverine V2 Pro személyében egy újabb drága elit kontrollerre tehetnek szert a PS5-ös és PC-s játékosok. 250 dolláros árával jóval többe kerül, mint a Sony DualSense Edge, ráadásul hiányzik belőle a rezgésfunkció és az ellenálló triggerek, amelyeket sok PlayStation-exkluzív, illetve a platformra optimalizált játék használ. A Razer perifériájának fő ütőkártyája most az, hogy már megjelent, míg a Sony-féle csak a jövő év elején érkezik.

Természetesen minden más rajta van: PS5 Home-gomb, touchpad és a jellegzetes gombok. Analóg stickjeit nem egymás mellé, hanem az Xbox-kontrollerekre emlékeztető módon helyezték el, alul pedig pedál található, így összesen hat programozható gombot tartalmaz. Furcsa, hogy ezeket mobilapp segítségével, Bluetooth-csatlakozással programozhatjuk, de ezen keresztül nem használhatjuk a kontrollert magát. Egy-egy kapcsolóval mindenesetre kiválaszthatjuk, hogy mely eszközzel használnánk éppen, illetve hogy vezeték nélkül vagy vezetékkel csatlakozunk.

Hirdetés

Azt is számításba kell venni, hogy a Razer taktilis, mechanikus switcheket használ gombjai és ravaszai alatt, ez pedig szokatlan lehet az alapkontrollerekhez szokott játékosoknak, és nem is képes mindenki elfogadni őket. D-padjének és az analóg stickekre mágnessel illeszthető pótfelületeinek hála azonban így is hatalmas ugrás a gyári megoldásokhoz képest.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)