Hirdetés

Semmiképp ne vidd ki az erdőbe a Call of Duty WWII-es limitált PS4-et

|

Egyedi konzolt kap a Call of Duty: WWII, ami azért annyira mégsem egyedi, hogy ne lehessen a jövőben a játéktól külön is árulni.

Hirdetés

Mióta az Activision és a Sony szövetségre lépett, minden évben jön egy egyedi, az aktuális Call of Dutyt tartalmazó konzolcsomag. Tavaly az Infinite Warfare-es csak szimpla fekete volt, de a Call of Duty: WWII-es több energiabefektetéssel készült el.

Hirdetés

Az 1 TB-os merevlemezzel szerelt PlayStation 4 Slim alapvetően zöld, de a tetején terepmintás. A hozzá járó DualShock 4 csak simán zöld, holott egyébként létezik terepmintás kontroller, ami tökéletesen illene a géphez. A zöldet mondjuk könnyebb megtalálni, nem épül bele az aljnövényzetbe. A gépcsomag vásárlói kapnak egy fegyverfeloldó zsetont, egy Divisions Packet és egy Nazi Zombies Packet is.

Akinek PS4 Pro-val kell a játék, egy másik csomagban úgy is megveheti, viszont az a gép a szokásos Jet Black, avagy fekete.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)