Hirdetés

Kamu Xbox Series X konzollal borzolta az idegeinket az AMD

|

Már azt hittük, hogy új információ birtokába kerültünk a Microsoft következő generációs konzolját illetően, de csak az derült ki, hogy az AMD mindenkit megviccelt.

Hirdetés

Mint sok más gyártó, az AMD számára is kulcsfontosságú a hangsúlyos jelenlét a pillanatnyilag is zajló CES 2020 kiállításon. Ennek megfelelően sajtókonferenciával készült a cég, amin a termékpalettájának teljes spektruma képviseltette magát, valamint azok az eszközök is kiemelt szerepet kaptak, amelyeken ugyan nem az ő logója szerepel, de nélküle egész máshogy festenének. Ilyen az Xbox Seriex X is, amelynek GPU-ját és CPU-ját is a mostanában kimondottan jó formában lévő vállalat szállítja. Az említett konzolt az előadás során rövid ideig látni lehetett egy videós összeállításban, ráadásul olyan szögből, ahogy a Microsoft még nem mutatta.

Hirdetés

Utóbbi csak azért bír jelentőséggel, mert így képet kaptunk arról, hogy milyen be- és kimenetek találhatóak a tömzsi készüléken, és hány darabbal tervezhetünk belőlük. Az ethernet, 2 USB-C és 2 HDMI port híre már készen állt arra, hogy repülőrajtot véve végigsöpörjön az interneten, amikor kiderült, hogy légy került a levesbe.

Az AMD beismerte, hogy nem hivatalos grafikákat használt a videó elkészítéséhez, hanem a TurboSquid.com oldalon találtakat, amit nehéz megérteni, hiszen azt feltételezné az ember, hogy a hosszú évek óta eredményes üzleti kapcsolatban álló két cég között kifogástalan a kommunikáció. Emiatt tehát a portok száma és összetétele továbbra is legalább ugyanakkora talány, mint hogy mennyibe kerül majd, és mikor jelenik meg a konzol, valamint globális rajt lesz-e, vagy egyes régiók megszívják, mint legutóbb. Kínzó kérdések, ugye?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)