Hirdetés

Közelebb lehet a PlayStation 5 leleplezése, mint azt gondolnánk

|

Elvileg a CES 2020-on mutatkozhat be a Sony következő generációs konzolja.

Hirdetés

A Sony hivatalos weboldalán egy eléggé sokatmondó szöveg díszeleg, amely a cég Consumer Electronic Show 2020 (CES) rendezvényen tervezett jelenlétét hivatott reklámozni. 

Hirdetés

Nem kell látnoki képesség ahhoz, hogy a "the future is coming", vagyis "a jövő közeleg" szlogent összekössük azzal, hogy ezen az expón akarják bemutatni a PlayStation 5 konzolt, az Xbox Series X idén érkező riválisát. A CES 2020-at január 7. és 10. között rendezik meg, de már azt is tudni lehet, hogy a Sony január 7-én tart majd sajtókonferenciát itt, egészen pontosan hazai idő szerint hajnali 2 órai kezdettel. 

A Microsoft gépét a 2019-es The Game Awards óta tudjuk nevén nevezni, ekkor mutatták be ugyanis az új konzolt, amelynek pontos specifikációit, megjelenési dátumát és árát továbbra sem ismerjük, de legalább már kaptuk róla pár infót, és láttuk a kész masinát is. Ezt a minimális lépéshátrányt dolgozhatja le most a Sony a CES 2020-on. 

Szerintetek tényleg itt történik majd meg a nagy leleplezés? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)