Hirdetés

Cseppet sem fél a fekete PlayStation 5 oldallapokat áruló cég a Sony retorziójától

|

Sőt, az oroszlán bajszát ráncigálva szinte alig várja, hogy bepereljék.

Hirdetés

A PlayStation 5 könnyen levehető burkolatát látva többen is felfedezték az egyedi panelekben rejlő hatalmas üzleti potenciált. Az ötlet azonban eddig jószerével csak botrányokat okozott, a PlateStation nevű termék gyártója például a pereskedést kilátásba helyező Sony nyomására gondolta meg magát, a SUP3R5 csapata pedig a tagok testi épségét féltve fújt visszavonulót.

A kanadai dbrandet viszont a jelek szerint nem igazán zavarják a baljóslatú előzmények, a cég ugyanis már három szállítmányt is eladott a saját, mattfekete PS5 paneljeiből, jelenleg pedig a májusban érkező negyedik adagra fogadja a rendeléseket. A gyártó olyannyira nem tart a Sonytól, hogy kifejezetten le is írja a Darkplate nevű termék weboldalán, hogy nyugodtan pereljék csak be őket. A felszólítás címzettjei ugyan nem közvetlenül a japánok, nem kell hozzá nagy fantázia, hogy az ember rögtön rájuk gondoljon.

Hirdetés

A drband az egyedi burkolatra nyomtatott mintázatban látja a biztonság zálogát. A PlayStation 5 gyári paneljein a DualShock kontroller gombjait idéző textúra ékesíti, a kanadaiak viszont eltérő, nem védett ábrákkal szórták tele a felületet. A cég szavaival élve ez "a PlayStation-gombok ismerős, de jogilag megkülönböztethető apokaliptikus csavarja".

Egy pár Darkplate most akciósan 49 dollárba kerül, ami mellé 11,95 dollárért akár a konzol középső, lakkfekete sávjára is választhatunk egyedi fóliát összesen 7 különböző kivitelben. A burkolat egyelőre csak a drágább, optikai meghajtós PS5-re rendelhető, de a gyártó azt ígéri, hogy hamarosan az all-digital változathoz is előáll vele.

Már csak az a kérdés, hogy a Sony megpróbál-e válaszolni a dbrand perre invitáló felhívására, de az egyedi panelekkel kapcsolatos előzmények ismeretében nem lennénk meglepve, ha tartogatna még fejleményeket ez az ügy.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)