Hirdetés

Cserélhető borítással érkezhet a PlayStation 5

|

Néhány kiszivárgott fotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy bármikor pillanatok alatt lepattinthatjuk és kicserélhetjük a PS5 konzolok fehér fedlapjait.

Hirdetés

Sokaknak már első ránézésre is nagyon bejött a PlayStation 5 futurisztikus dizájnja, de azért messze nincs mindenki kibékülve a könnyen koszolódó fehér borítással. Nos, simán lehet, hogy a régi idők mobiltelefonjaihoz hasonlóan cserélgetni lehet majd az új PS konzolok borításait is, legalábbis erre enged következtetni pár nemrég kiszivárgott fotó.

Hirdetés

Az alábbi galériában összesen három fényképet láthattok a PlayStation 5 konzolok fehér borítólapjairól, amik a jelek szerint apró kis pöckökkel csatlakoznak a gép testéhez, ezáltal pedig végtelenül egyszerűen leszerelhetőek - legalábbis eléggé így tűnik. A megoldás magában rejti annak lehetőségét, hogy a Sony extra borítólapok gyártásába fogjon, és mindenki olyan küllemet varázsolhasson majd saját konzoljának, amilyet csak szeretne.

Persze azt sem szabad elfelejteni, hogy az egész egy büdös nagy kamu is lehet, például 3D nyomtatóval gond nélkül elő lehet állítani ehhez hasonló komponenseket. Remélhetőleg hamarosan fény derül az igazságra. 24 karátos verzió mindenesetre már biztosan lesz a PlayStation 5-ből.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)