Hirdetés

Te is megvehetsz egy Cyberpunk 2077-es GeForce RTX 2080 Ti-t, de több mint másfél milliót kell adnod érte

|

Felkerült az eBayre egy újabb limitált Cyberpunk 2077-es GeForce videokártya, a licitek pedig elszabadultak.

Hirdetés

Februárban mi is írtunk arról, hogy egy nyereményjáték keretei között lehet megszerezni a GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Editiont, vagyis a CD Projekt RED játékához kapcsolódó egyedi videokártya nem kerül kereskedelmi forgalomba. Nagyobb összegben mertünk volna arra fogadni, hogy pár szerencsés kiválasztott viszont végül pénzzé akarja majd tenni nyereményét, és lássatok csodát, pontosan így is történet. A legújabb ilyen illető pedig a jelek szerint cseppet sem szívbajos. 

Hirdetés

Nemrég egyre többen kezdték el árulni ezeket a kártyákat, de most végre egy olyan aukciót tudunk mutatni nektek, ami jelenleg is zajlik, szóval ha épp nem tudtok mit kezdeni a millióitokkal, akkor ti is simán beszállhattok a licitálásban. 

Az eBayen szúrták ki, hogy valaki épp most kínál eladásra egy GeForce RTX 2080 Ti Cyberpunk 2077 Edition videokártyát (ebből egyébként összesen 200 darab létezik a világon). Az aukció, ami holnap fog véget érni eredetileg "csak" 2500 dollárról (kb. 826 ezer forintról) indult, de jelen hír megírásának pillanatában már akadt olyan licitáló, aki nem kevesebb mint 4550 dollárt (kicsivel több mint másfél millió forintot) kínált érte.

Kíváncsian várjuk, a holnapi nap folyamán hol áll majd meg végül az aukció, de úgy tűnik, vannak olyanok, akik minden pénzt megadnának egy ilyen relikviáért. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)