Hirdetés

Érkezik egy Cyberpunk 2077-es Xbox One kontroller, azonnal vennénk

|

Az Amazonra felkerült, Johnny Silverhand-témájú kontroller kapcsán csupán egyetlen kérdésre várjuk a választ: hol fizethetünk?

Hirdetés

Egyre több olyan Cyberpunk 2077-es dolog bukkan elő, amire szívesen költenénk. Az Amazonon jelent meg (nagy valószínűséggel idő előtt) az a brutálisan menő kontroller, mely a Keanu Reeves által megformált karakter küllemlének jegyeit hordozza magán. 

Hirdetés

A limitált kiadású kontrollerhez tartozó adatlapon az olvasható, hogy "jelenleg nem elérhető", és mivel sem az Xbox, sem a CD Projekt Red nem adott ki közleményt a termékről, így igen valószínű, hogy valaki az Amazonnál nézett be valamit. Ettől függetlenül mindenképp érdemes megcsodálni a kütyüt, mivel az egyik legmenőbb dizájnt kapta meg az egyébként is kifejezetten erős mezőnnyel rendelkező limitált Xbox One kontrollerek közül. 

A oldalon található információk szerint május 4-én jelenik meg ez a remekmű, ára pedig az átlag Xbox One kontrollereké körül mozoghat majd, ami azt jelenti, hogy nagyjából 20 ezer forint környékén juthatunk hozzá. Még várjuk, hogy a Microsoft vagy a lengyel csapat is megerősítse ezt a hírt.

Nektek melyik volt a kedvenc kontrollerdizájnotok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)