Hirdetés

Ha tetszett a Cyberpunk 2077 kontroller, imádni fogod a limitált Xbox One X konzolt is

|

Nem érte be pusztán egy tematikus kontrollerrel a Microsoft, a cég szerint a teljes Cyberpunk 2077 élményhez egy megfelelően átalakított Xbox One X konzol is dukál.

Hirdetés

Nem sokkal a Cyberpunk 2077-hez passzoló külsőt viselő kontroller után lerántotta a leplet a Microsoft a CD Projekt Reddel folytatott kollaborációjának következő lépcsőfokáról. Ez utóbbi nem más, mint egy korlátozott példányszámban piacra kerülő Xbox Series X.

Hirdetés

A pimpelt konzolt úgy alakították ki, hogy ha lekapcsoljuk a villanyt, vagy kellőképpen elsötétítjük a szobát, akkor az oldalán (ha fektetve tartjuk, a tetején) foszforeszkáló felirat váljék kiolvashatóvá, No Future, azaz nincs jövő üzenettel. Emellett lézeres bevésések és kék LED-ek, valamint az egyik játékbeli vállalat színeihez passzoló borítás teszi majd különlegessé az 1 TB belső tárhellyel rendelkező Xbox One X-et. A csomag tartalmazni fogja a korábban már megvillantott kontrollert, és úgy fest, a játékot is, noha annál jóval hamarabb, már június folyamán megvásárolhatóvá válik.

A Cyberpunk 2077 a dolgok jelen állása szerint szeptember 17-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re, Google Stadiára és Xbox One-ra. Később, egy meg nem határozott időpontban pedig megjelenik PlayStation 5-re és Xbox Series X-re is. Utóbbira ráadásul úgy, hogy ha valaki a jelenlegi generációba vásárolta be magát, a következőre teljesen ingyen tud majd frissíteni.

Nektek hogy tetszik a Cyberpunk 2077 témájú Xbox One X?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)