Hirdetés

Death Stranding - ilyen lesz a PS4 Prós limitált kiadás

|

A legbelevalóbb gyűjtők egy egyedi PS4-en játszhatják majd végig Hideo Kojima újdonságát.

Hirdetés

Fogalmunk sem volt, hogy még hova lehet fokozni a Death Strandinggal kapcsolatos hype-ot, azonban jött a State of Play és ránk rúgta az ajtót egy olyan gyűjtőknek szánt konzolcsomaggal, amitől elcsöppent a nyálunk.

Hirdetés

A limitált kiadású gépcsomagban a játékot tartalmazó lemez mellett helyet kapott egy természetfeletti kézlenyomatos PlayStation 4 Pro masina, illetve egy szintén egyedi, áttetsző sárga DualShock 4 kontroller is a Death Stranding logójával az érintőpadon. A párját ritkító konzol egy napon fog megjelenni a Kojima szürreális projektjével, azaz november 8-án számíthatnak a gyűjtők, az árcédulája pedig 400 dollárt, azaz körülbelül 121 ezer forintot mutat. Mutatjuk közelebbről is: 

Ti mennyit fizetnétek egy ilyen limitált konzolcsomagért?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)