Hirdetés

Saját kontrollert kap a Doom Eternal Switch változata

|

Aki a hibridre akarja beszerezni a széria legfrissebb részét, az a vételár mellé rakjon félre még egy kis extrát: ez a kontroller tökéletes társ lesz a szakadatlan akcióhoz.

Hirdetés

A PowerA az elmúlt években több Nintendo Switch Pro kontrollert is kiadott, melyek egy-egy érkező cím dizájnjával dobták fel a joy-conoknál valamivel kényelmesebb használatot kínáló perifériát. A közelmúltban bejelentették, hogy az Animal Crossing: New Horizonshoz is készítenek irányítókat, de ami érdekesebb, az a frissen bemutatott, DOOM Eternal-os darab.

Hirdetés

Ugyan gombkiosztásával és mechanikájával egyetlen Pro kontroller tulajdonost sem fog meglepni, a dizájn elég pokolira sikerült ahhoz, hogy ne érezzek teljesnek a switches lövöldözés élményét nélküle.

Mivel a DOOM Eternal Nintendo Switch verziója megcsúszott, bőven lesz időtök félretenni a kontrollere

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)