Hirdetés

Játékra nem használható, de azért szép ez a Doom Eternal-témájú Xbox kontroller

|

Aki mégis megpróbálna vele játszani, készüljön fel arra, hogy megsérülhet.

Hirdetés

Készülnek egyedi kontrollerek, amik annyira szépek, hogy szinte nincs is kedvünk zsíros kézzel hozzájuk érni, de ha már működőképesek, jobb, ha nem a polcon állnak. Megoldás lehet, hogy kettőt veszünk mindenből, de kinek van arra pénze...

Hirdetés

Mindenesetre a Doom Eternal (illetve konkrétan a Doom Slayer páncélzata) által ihletett kontroller megszerzése nem pénz kérdése, a Bethesda ausztrál ága sorsolja ki Ausztrália és Új-Zéland lakói között. A We Are Robots készítette, és hangsúlyosan dísznek szánták, még állványt is gyártottak hozzá. A markolaton pöckök találhatók, melyek eleve nagyon kényelmetlenné tennék a használatát, de maga a Bethesda sem javasolja, hogy bárki megpróbálja, mert aki megteszi, jobb esetben a kontrollerben, rosszabb esetben magában tesz kárt. 

Nektek hogy tetszik, elfogadnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)