Hirdetés

Még a Dota 2-t is lehet tolni az orosz csodakontrollerrel

|

Ha Steam kontrollere nem győzött meg arról, hogy igenis lehet gamepaddel irányítani egy PC-s MOBA-t, akkor talán majd ez.

Hirdetés

Ugyan nem ez lesz a következő The International hivatalos irányító eszköze, de az tuti, hogy izgalmas kis ketyere az R-Handle. Meg az is, hogy Alex és Eugene Nesmeev csodája akkora, hogy különösebb erőfeszítés nélkül lehet agyonverni vele valakit.

A srácok annyira biztosak a saját cuccukban, hogy bátran állítják, ez az összes többi kontrollert felülmúlja. Abban igazuk van, hogy a klasszikus Xbox és PlayStation irányítók karjai nem a legoptimálisabbak minden játék (pl, ha már előkerült, Dota 2, de MMO-kat is sorolhatnánk) irányítására, és valószínűleg nem ez a tekergethető katasztrófa lesz rá a megoldás.

Jelenleg nincs semmilyen lehetőség arra, hogy megvásároljuk az R-Handle kontrollert, és támogatni sem lehet a projekt fejlesztését - marad a várakozás. Én ezt csak azért nem bánom annyira, mert ennél sokkal egyszerűbb és olcsóbb módokat is tudok a felesleges MMR-em elvesztésére.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)