Hirdetés

Dr Disrespect PC-jét bizony joggal nevezhetjük erőműnek

|

Csak a processzor árából össze lehetne rakni több, egészen korrekt teljesítménnyel rendelkező masinát.

Hirdetés

Már ahhoz is szükséges egy megfelelően erős PC, ha valaki csak néhány ember számára kíván jó minőségben közvetíteni egy-egy újabb játékot, viszont a hivatásos streamereknek bizony még több felszerelést kell beszerezniük, ha profi produkciót szeretnének letenni az asztalra. Akár kedvelitek őt, akár nem, azt azért el kell ismerni, hogy Dr Disrespect streamjei általában elég magas produkciós minőséget képviselnek, és a jelek szerint nem is kicsinyeskedik hardverek terén a streamer.

Hirdetés

A Dexerto az összegyűjtött információk és számítások alapján megcsinált egy olyan összeállítást a PCPartPicker oldalán, ami elvileg egészen pontos, így jó eséllyel fény derült arra, pontosan milyen hardverek is rejtőznek Dr Disrespect masinájában.

Ezt a gépet már joggal lehet erőműnek nevezni:

- Alaplap: Asus ROG ZENITH II EXTREME ALPHA EATX sTRX4
- Processzor: AMD Threadripper 3990X 2,9 GHz, 64 mag
- Videokártya: 2 db NVIDIA GeForce RTX 2080 Ti 11 GB Founders Edition
- Memória: G.Skill Ripjaws V 256 GB (8x32 GB) DDR4-3200 CL16
- Tárhely: 2 db Samsung 970 Evo 2 TB M.2-2280 NVMe SSD
- Gépház: Aventum X
- Hűtés: 14 db Corsair ML140 Pro 55.4 CFM 140 mm

A PCPartPicker oldalán található lista alapján a cikk írásakor több mint 12100 dollár az alkatrészek ára, szóval jelen állás szerint 3,6 millió forintnál is többet kellene kiperkálni egy ilyen gépért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)