Hirdetés

Drága mulatság lesz a Gran Turismo 7 hivatalos kormánya

|

Igazi minőségi cuccnak tűnik a Fanatec felszerelése.

Hirdetés

Jövő tavasszal fut be PlayStation 4-re és PlayStation 5-re a Gran Turismo következő felvonása, aminek eredetileg már idén meg kellett volna jelennie, de sajnos kénytelenek voltak elhalasztani a premiert.

A korábban látott anyagok alapján viszont a Polyphony Digital újdonsága remek látvánnyal felturbózott versenyeket kínál majd a játékosoknak, akik akár egy, a játék mellé érkező kormánnyal is kigurulhatnak a virtuális pályákra.

Hirdetés

Bemutatkozott ugyanis a Gran Turismo DD Pro, amire a Gran Turismo 7 hivatalos kormányaként lehet tekinteni, és nem más dolgozott rajta, mint a jól ismert Fanatec. Ha jó hardvert akar az ember ezen a téren, akkor gyakran amúgy is mélyebben a zsebébe kell nyúlnia, de a DD Pro esetében ez hatványozottan igaz, ugyanis a legolcsóbb, a kormányt és két pedált tartalmazó kiadás 699,95 eurót, vagyis átszámítva több mint 250 ezer forintot kóstál.

Ha valaki három pedált szeretne, és még ütősebb force feedbacket kínáló kormányt, akkor 969,85 euróért (több mint 350 ezer forintért) bezsebelheti a prémium kiadást is.

A Fanatec új kormánya várhatóan 2022 tavaszán debütál, de az előrendeléseket már le lehet adni, és ha valaki hajlandó némi extra pénzt rááldozni, akkor akár idén karácsony előtt megkaphatja az első darabok egyikét.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)