Hirdetés

Drágább lehet a PlayStation 5, mint az Xbox Series X, és a multiplatform címekkel is meggyűlhet a baja

|

Fontos észben tartani, hogy még mindig a kósza híresztelések és kiszivárgott információk talaján mozgunk csak.

Hirdetés

Nehéz lenne megsaccolni, hogy a következő konzolgenerációban a Sony vagy a Microsoft fog jobban teljesíteni (bár erre is vannak már előrejelzések), mert a már napvilágot látott részletek alapján mindkét konzolnak meglesznek a maga erősségei, illetve gyengeségei is. Ráadásul sajnos még a masinák árait sem ismerjük, ám valaki lehet, hogy már tudja, melyik lesz a drágább.

Hirdetés

A belsős videojáték-ipari információkkal foglalkozó Dusk Golem határozottan a megbízhatóbb szivárogtatók közé tartozik, így pedig érdemes lehet átfutni azt, amit nemrég a ResetEra fórumán posztolt az új konzolgenerációt illetően. Szerinte a PlayStation 5 nagy valószínűséggel drágább lesz, mint az Xbox Series X, mert a Microsoft könnyebben hozhat áldozatot, miközben az Xbox Game Pass profitot termel.

PlayStation 5-re ugyan elvileg könnyebb lesz fejleszteni, és a Sony saját stúdiói valószínűleg ki is hozzák a maximumot a konzolból, de Dusk Golem úgy véli, multiplatformok terén egyértelműen az Xbox Series X nyújt majd jobb teljesítményt. Dusk Golem a Resident Evil Vilage-et hozta példaként erre a jelenségre, ami a Microsoft gépén pazarul futott, ám a Sony új konzolján már kevésbé volt ilyen jó a helyzet.

Nem tudni, hogy Dusk Golem forrásai mennyire megbízhatók, de azért nem árthat ezeket az infókat is figyelembe venni, ha azon gondolkodtok már, melyik új konzolt rendeljétek elő.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)