Hirdetés

Ezzel a PS4 kontrollerrel valószínűleg nem kényelmes játszani

|

A Hori annak ellenére készít Dualshock 4-es kontrollert a Dragon Quest egyik híres szörnyéből, hogy a karakter alakja nem áll éppenséggel kézre.

Hirdetés

Nemrég bemutatkozott egy, maximálisan a teljesítményre kihegyezett PS4 kontroller, de az egyik ismert gyártó most egy kifejezetten mókás modellt leplezett le. A Hori neve talán azoknak cseng ismerősen, akik próbáltak már egérrel lövöldözni konzolon, de a Square Enixszel közösen kiadásra kerülő modelljük nem az FPS-fanoknak szól.

A rendkívül érdekes PS4 kontroller ugyanis a Dragon Quest szériához készült, méghozzá a vízcseppre hasonlító kék Slime-ok formáját vették alapul a periféria készítői. Használata persze sokkal kevésbé kényelmetlen, mint azt elsőre gondolnánk, ugyanis a kontroller valódi funkcióval bíró részei (beleértve a touchpadet is) a slime alsó, viszonylag lapos felére kerültek. Egy nagyon hasonló modellt egyébként még a PlayStation 2-höz kiadott a Hori és a Square Enix, de ez még 2004-ben történt. Nézzétek ezt a csodát:

Ti játszanátok egy ilyen szokatlan, de jól kinéző kontrollerrel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)