Hirdetés

Dragon Quest XI: Definitive Edition - visszatér a slime alakú kontroller

|

Korábban a PlayStation 4-felhasználók játszhattak vele, most a switchesek is beruházhatnak rá.

Hirdetés

Ahogy a 2017-es eredeti változat megjelenésekor, úgy most is készül egy különleges kontroller a Dragon Quest XI: Definitive Editionhöz. Ez egy kifejezetten Nintendo Switchhez készült eszköz, ami fura formáját leszámítva egyébként pont úgy működik, mint egy Pro kontroller.

Hirdetés

Vannak rajta karok, gombok, benne rezgőmotor és mozgásérzékelő található. Minden, amire szükségünk lehet a világ megmentéséhez. Az egyetlen különbség a DQ kontroller és a hivatalos Pro között, hogy az irányításhoz szükséges dolgokat egy hatalmas, gumírozott, kék, vigyorgó izébe pakolták bele. Kartonpapírból készült állvány is jár, anélkül, valljuk be, sokkal kevesebbet érne.

A kontroller (a kartondobozzal együtt) szeptembertől lesz megvásárolható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)