Hirdetés

Íme a Dreamhack legszebb PC-je

|

Esport versenyek, virtuális valóság és egy lélegzetelállító egyedi építésű gép is várta azokat, akik felkeresték a Gigabyte standját a lipcsei Dreamhacken.

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a Gigabyte a lipcsei Dreamhack előestéjén indította világhódító útjára az új Aorus termékeket, amelyeket közelről is szemügyre vehettek, sőt, ki is próbálhattak azok, akik felkeresték cég standját a csarnokban.

A laptopokat a folyamatosan pörgő Overwatch versenyeken próbáltuk ki, ahol a meccsek legjobbjai egy minden jóval (egérrel, egérpaddal és pólóval) megpakolt hátizsákot zsákolhattak be.

A CS:GO rajongókat egy 1v1 King of the Hill verseny várta, ahol minél tovább maradt állva valaki, annál értékesebb volt a nyeremény. Mikor utoljára arra jártam, egy srác épp a 24. ellenfelét küldte padlóra.

Természetesen az új Aorus alaplapokat is kiállították, így alaposan szemügyre vettük az okostelefonos alkalmazással is vezérelető RGB Fusion technológiát. A PC World tesztjéből kiderült, hogy a Skylake processzorokkal is kifejezetten jól teljesítenek az új alaplapok, így ha valaki a közeljövőben tervez gépet fejleszteni, érdemes ezeket is megfontolni, főleg úgy, hogy március 31-ig egy akár 40 eurós Steam kupon is jár a hardver mellé.

A rendezvényre meghívták a világ egyik legjobb modderét, a dán Hans Peder Sahl-t is, aki egy gyönyörű képet épített az Aorus alaplap köré. A kábelkezelés magában is megér egy külön misét: minden egyes vezetéket egyedi méretre vágtak, hogy pontosan passzoljanak a házba.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)