Hirdetés

Hasznos kiegészítőt kap a DualShock 4 kontroller

|

A kompetitív beállítottságú PlayStation 4-es játékosoknak érdemes lesz beszerezni a kütyüt.

Hirdetés

Bár sokan már arra kíváncsiak, hogy a PlayStation 5-höz milyen kontroller érkezik (egy szabadalomnak köszönhetően pedig már lehet is találgatni), azonban korai lenne még temetni a PlayStation 4-hez használt DualShock 4-et, ugyanis a Sony tartogat még meglepetéseket ezzel kapcsolatban. 

Hirdetés

Legutóbb új színvariánsok készültek, most pedig bemutatkozott egy új kiegészítő, a "Back Button Attachment", amely elsősorban a kompetitív játékosokat célozza meg. Karcsú kialakításával és két programozható (akár 16 különböző műveletre), sima tapintású gombjával lehetővé teszi, hogy gyorsabban reagáljunk, nagyobb rugalmasságot biztosít a kompetitív játékok során és akár három eltérő profilt is elmenthetünk vele. A kiegészítő tartalmaz egy integrált OLED kijelzőt (amely valós időben szolgáltat információt használójának) és szabad átjárást enged a 3,5 mm-es jack csatlakozónak is, hogy szabadon használhassunk bármilyen headsetet. 

A Back Button Attachment 2020. február 14-én válik elérhetővé és nagyjából 10 ezer forintba kerül majd. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)