Hirdetés

Vezeték nélküli adapter készül a DualShock 4-hez?

|

Aki PC-n használná a PlayStation 4 kontrollerét, az egyelőre kénytelen kábellel vagy Bluetooth-szal megoldani. Ez hamarosan megváltozhat.

Hirdetés

Jelenleg még mindig az Xbox One kontrollere az egyik legjobb választás, ha valaki PC-n gamepaddel szeretne játszani, de a DualShock 4-nek is megvannak az előnyei. Amellett, hogy kényelmes, a touchpaddel például az egérkurzort lehet irányítani.

A Sony nemrégiben elérhetővé tette a Remote Play-t PC-n és Mac-en is, és ennek használatához kötelező egy DualShock 4-et csatlakoztatni. A program azt javasolja, kábelt használjunk, kábel nélkül viszont mégis csak kényelmesebb játszani, így valószínű, hogy az FCC oldalán bejegyzett Wireless Adaptor ezt a problémát hivatott megoldani. Az is lehet, hogy egy a PS4-hez tartozó kiegészítőről van szó, viszont akkor ötletünk sincs, mi haszna lehet. Várjuk a hivatalos bejelentést.

A körvonala így néz ki, körülbelül.

A Sony várhatóan a Tokyo Game Show-n leplezi le a PlayStation Neót és a PlayStation 4 Slimet, talán ezt is ott jelentik be.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)