Hirdetés

Egy doboz buktatta le az Xbox Series S-t

|

Számos kép felkerült a netre egy új, fehér Xbox kontroller dobozáról, mely ismét megerősítette, hogy két konzollal készül az idei évre a Microsoft.

Hirdetés

Várhatóan még augusztusban be fogják jelenteni, hogy a jelenleg csak Lockhart néven futó, kisebb Xbox konzol pontosan mire képes, de nem tudjuk, mikor kerít erre sort a Microsoft. Az viszont már számos szivárgás után biztosra vehető, hogy Xbox Series S néven kerül piacra.

Hirdetés

A kontrollerét egyszer már láthattuk, most viszont egy Zak S nevű twitterezőnek köszönhetően újabb képek kerültek elő, melyek elsősorban a dobozt mutatják. Azért érdekes ezt nézegetni, mert az oldalán jól láthatóan fel van tüntetve, hogy a periféria Xbox Series X|S konzolokkal kompatibilis One, Windows 10 és okostelefonok mellett.

Most már nagyon időszerű volna az a megerősítés.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)