Hirdetés

Egy ládányi Bethesda témájú Xbox kontrollert fog elajándékozni a Microsoft

|

A frissen felvásárolt kiadó franchise-ai, köztük a Fallout és a The Elder Scrolls ihlették a nem éppen hétköznapi kialakítású vezérlőket.

Hirdetés

Noha még nem ért véget a hónap, talán nem hamarkodjuk el, ha a Bethesda anyavállalata, vagyis a ZeniMax Microsoft általi felvásárlását kiáltjuk ki március legfontosabb játékipari eseményének. A 7,5 milliárd dolláros üzlet következtében az Xbox Game Studios nyolc új stúdióval, mintegy kétezer szakemberrel, jobbnál jobb IP-kkal, az Xbox Cloud Gamingnek jókora lökést adó Orion technológiával és néhány játékengine-nel lett gazdagabb.

Azóta kiemelt figyelmet élveznek a Bethesda égisze alatt megjelent játékok (20 klasszikus címmel gyarapodott a Game Pass egyre masszívabb kínálata), és a Microsoft láthatóan minden alkalmat megragad, hogy egy kicsit erősítse a brandeket. Ebbe a stratégiába illeszkedik a legújabb kezdeményezés is, amely rövidesen nagyon boldoggá tesz egy szerencsés játékost. Vagy ha boldoggá nem is, egy sor különleges kontroller tulajdonosává.

Hirdetés

Szám szerint hét (egy-egy Dishonored, Prey, Fallout, Doom, The Evil Within, Wolfenstein és The Elder Scrolls témájú) Xbox Series kontroller lapul abban a ládában, amit Aaron Greenberg, az Xbox Game Studios marketingrészlegének feje megmutatott a Twitteren. Ezt a csomagot fogja valaki megkapni, feltehetően a ládával együtt. A játék részleteit pedig holnap teszi közzé az Xbox Twitter-fiókja, remélhetőleg nem csak amerikai (és kanadai) gamerek vehetnek részt rajta. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)