Hirdetés

Egy szoftverfrissítés kellett, és a Nintendo Switch máris támogatja a bluetoothos headseteket

|

Mint kiderült, hardveresen eddig is képes lett volna erre a konzol.

Hirdetés

Tény, hogy a Nintendo készíti a leginnovatívabb játékkonzolokat, de ettől válik igazán érthetetlenné az, hogy az online szolgáltatások terén és néhány egyéb területen mennyire le van maradva. Például ahhoz, hogy a switches játékokban másokkal kommunikálhassunk, nem elég maga a konzol, kell egy okostelefon is, ami szükségtelenül körülményesnek tűnik.

Mostantól egy picit kényelmesebb lesz az élet a Switch-tulajok számára, ugyanis a legújabb frissítés lehetővé teszi a bluetoothos audióeszközökhöz való csatlakozást.

Hirdetés

Ennek köszönhetően könnyedén használhatjuk fejhallgatóinkat és hangszóróinkat a konzollal. Pusztán annyit kell tennünk, hogy a beállításokban megnyitjuk a Bluetooth Audio menüpontot, majd rányomunk a Pair Device-ra, és párosítjuk a kívánt eszközt.

Annyi hátránya azért van a dolognak, hogy csatlakoztatást követően a konzol csak két kontrollert érzékel, és a mikrofont nem tudjuk használni, de már ez is nagy előrelépés. Reméljük, eljön majd az idő, amikor a kommunikációhoz sem kell még egy külön készüléket bevetni.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)