Hirdetés

Egy videós összetört és felgyújtott egy PlayStation 5-öt

|

Borzalmas sorsa jutott a Sony új generációs konzoljának egy példánya egy youtubernél.

Hirdetés

A játékosok többsége valószínűleg ritkán szedi szét a konzolját, hogy megvizsgálja, miféle hardverek is keltik életre a képernyőn a játékot, ami érthető is, hiszen az interneten található anyagoknak hála már számos masina esetében megnézhettük, mit rejt a külső burkolat. A PlayStation 5-öt is megnézhettük már belülről, ám van egy olyan módszere is egy konzol felnyitásának, amit nem igazán lehet túlságosan szakmainak nevezni.

Hirdetés

Akadnak ugyanis olyan videósok, akik különféle elektronikai cuccokat szoktak apró alkatrészekre zúzni, és a folyamatot természetesen meg is mutatják az internet népének egy-egy videó formájában. Nem új keletű dolog ez, ráadásul a jelek szerint van is rá kereslet, hiszen egyesek valószínűleg érdekesnek tartják, ahogy valaki drága termékeket tör ripityára, mások pedig általában felháborodnak az ilyen jellegű bemutatókon.

Nemrég például Plainrock124 látta el alaposan egy PlayStation 5 és a hozzá tartozó DualSense kontroller baját, és értelemszerűen videót is készített a pusztításról. Ahogy az látható, az irányító és a konzol is egészen ellenállónak bizonyult egy ideig, de a videósnak végül sikerült tönkretennie a hardvereket, amiket aztán még fel is gyújtott.

Nemrégiben ugyanezen a csatornán egy Xbox Series X kivégzését nézhették végig az érdeklődök hasonló körülmények között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)