Hirdetés

Egyelőre nem kell a Steam Deck drágulásától tartani

|

Pedig az áremelést sajnos több tényező is indokolná.

Hirdetés

Előző héten hivatalosan is elérhető lett a Valve hordozható masinája, a Steam Deck, amivel egészen új lehetőségek hullottak a PC-s játékosok kezébe.

A gép népszerűsége ráadásul kifejezetten nagy, ebből pedig egyenesen következik sajnos az is, hogy az elérhetősége viszont alacsonyabb. Ez a két dolog általában elég is ahhoz, hogy egy-egy gyártó úgy döntsön, megemeli az árat, de szerencsére úgy tűnik, hogy a Valve nem ezen az állásponton van.

Hirdetés

Gabe Newell, a vállalat atyaúristene az amerikai IGN interjújában nyilatkozott az esetleges áremeléssel kapcsolatban. Elárulta, hogy jelenleg nincs kilátásban a Steam Deck árának feljebb tornázása, és azt is elismerte, hogy a gép beárazása fájdalmas, de kritikus volt.

"Úgy értem, az árazással részben ígéretet is teszel a fogyasztók számára."

- elmélkedett Newell.

A Valve vezetőjének szavai alapján viszont nincs kizárva, hogy a jövőben olyan Steam Deckek jelenjenek meg, amelyek erősebb hardverrel rendelkeznek, mint a jelenlegi modellek. Ez egyértelműen jó hír lehet az erős teljesítményt előnyben részesítő, az alkatrészeket gyakran cserélgető PC-s tábor számára.

Úgy tűnik tehát, hogy még bőven van hova fejlődnie a Steam Decknek, amivel együtt később akár áremelés is jöhet, de talán egyéb újdonságok is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)