Hirdetés

Éjszakai módot és 4K-s dashboardot hoz az új Xbox frissítés

|

Megjelent az Xbox Series X legújabb szoftveres frissítése, amely a 4K-s felbontás mellett több hasznos kényelmi funkciót hoz el a konzolra.

Hirdetés

Az Xbox rajongók legtöbbje most valószínűleg a napokban bemutatott Xbox minihűtő miatt van megőrülve, de a Microsoft szerencsére nem fogja elhanyagolni a konzolokat azért, hogy gamer háztartási gépeket gyártson.

A cég most egy új szoftverfrissítést adott ki az Xbox Series X és S konzolokra, amik ugyan nem hoznak feltétlenül forradalmi újdonságokat, de az biztos, hogy egy kicsit kényelmesebbé teszik majd a felhasználók életét.

Hirdetés

Az Xbox csapata egy új blogbejegyzésben részletezte, hogy pontosan milyen újításokra is számíthatnak, akik letöltik a frissítést. Egészen pontosan három új feature került a középpontba, amelyek közül kettő főleg a felhasználók látását próbálja kímélni.

Az első, hogy a Dashboard mostantól nem 1080p-ről lesz felskálázva, hanem valóban 4K-ban jelenik meg, ami értelemszerűen azt jelenti, hogy élesebb képet és könnyebben olvasható szövegeket lát majd a mélyen tisztelt felhasználó.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A második újítás a Night Mode, vagyis éjszakai mód, amelynek segítségével sötétíthetjük mind a kijelzőt, mind pedig a kontrolleren és a konzolon található LED fényeket is, valamint arra is van lehetőségünk, hogy a kék fényeket kiszűrve tegyük elviselhetőbbé a képernyő fényerejét az esti órákban.

A frissítés harmadik újdonsága inkább egy kényelmi funkció, ugyanis most a Quick Settings menü bekerült az Xbox Guide-ba, ami azt jelenti, hogy akár egy játék vagy app futása közben is hozzáférhetünk különféle kisegítő lehetőségekhez.

Ezek talán nem tűnnek nagy dolgoknak, de nagyon sokat számíthatnak azoknak a játékosoknak, akiknek túl érzékeny a szeme a fényre, baj van a látásukkal a vagy esetleg valamiféle más problémával küzdenek, ami miatt szükségük van arra, hogy könnyen megtalálják az őket segítő opciókat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)