Hirdetés

Elég vadul néz ki ez a Batman inspirálta PlayStation 5

|

Amíg a Sony nem jelent be speciális kiadásokat a PlayStation 5-ből, néhány kreatív grafikus játszadozik a dizájnnal.

Hirdetés

A kezdeti sokk után már megbékéltünk a PlayStation 5 rendhagyó dizájnjával, bár azt még mindig nehéz megemészteni, hogy fektetve nem lesz szimmetrikus, állítva meg hatalmas mérete miatt nem fér el szinte sehol. Mindenesetre aki szeretne az új Spider-Man játékkal vagy a Horizon Forbidden Westtel játszani, kénytelen lesz elfogadni a Sony dizájnereinek döntését.

Hirdetés

Sokan talán már annak is örülnének, ha nem csak a fekete-fehér dizájn lenne elérhető. Ilyen XboxPope is, aki már nem először készít egyedi PS5-öt, és most Batmantől kapott ihletet, ennek eredménye pedig egy nem hétköznapi terv:

Nektek hogy tetszik? Milyen színben vagy mintázattal vennétek PS5-öt a legszívesebben? Vagy elég, ha cserélhető a borítás?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)