Hirdetés

Elképesztően extrém Far Cry 6-os Xbox Series X-et lehet nyerni

|

Úgy néz ki, mint egy otthon összebarkácsolt bomba. Egyedi kontroller is jár hozzá.

Hirdetés

Van egy kifejezetten jó és egy meglehetősen rossz hírünk is a legújabb Far Cry 6 promóció kapcsán. Az ugyanis remek hír, hogy egy teljesen egyedi Xbox Series X-et lehet nyerni. Nem csak festésében lesz rendhagyó ez a masina, hanem teljesen egyedi külsőt kap, gyakorlatilag úgy néz ki, mint egy sufniban készült házi bomba, ami bármelyik pillanatban aktiválódhat.

A nyertesek egyébként nem csak az egyedi Far Cry 6-os Xbox Series X konzolra és kontrollerre számíthatnak, hanem magára a játék digitális verziójára, egy Samsung NEO QLED TV-re, valamint exkluzív Far Cry 6 merchandise-ra is. 

Hirdetés

Most viszont jöjjön a rossz hír: ezt az egyedi Xbox Series X-et csak az amerikai, brit, kanadai, német és francia Microsoft Rewards-tagok nyerhetik meg, kizárólag ők regisztrálhatnak a nyereményjátékra a hivatalos oldalon.

Számunkra tehát nincs más megoldás, találni kell egy külföldi pajtást, különben esélyünk sincs erre a nem mindennapi lootra. Ha mást nem is, legalább egy képet tudunk mutatni nektek a Far Cry 6-os Xbox Series X-ről:

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)