Hirdetés

Ennyi idő kell a robotoknak, hogy összerakjanak egy PlayStation 4-et

|

Villámgyorsan készülnek a PS4-ek egy japán gyárban, és ehhez szinte nem is kell emberi beavatkozás.

Hirdetés

Sajnos számítanunk kell arra, hogy a PlayStation 5 megjelenésekor készlethiány áll majd fenn, mivel a Sony a koronavírus és más tényezők miatt nem tud eleget gyártani a rajtra. Persze lehet, hogy addig változik még a helyzet, és reméljük, Magyarországra is jut elég az új gépekből.

Hirdetés

Mindenesetre azt most a Nikkeinek köszönhetően megtudtuk, hogy a Kisarazunál található gyárban 26 robot dolgozik a PS4-ek összerakásán, és csak négy ember segít nekik: kettő a csupasz alaplapokat teszi a gyártósorra, kettő pedig csomagolja a kész gépeket. A robotok olyan gyorsak, hogy egy konzol 30 másodperc alatt elkészül. Arról még nem esett szó, hogy a PS5-öket is ilyen gyorsan össze tudják-e rakni, de valószínűleg ugyanerre a gyárra hárul majd a feladat, illetve a továbbiakban is készülnek jelenlegi generációs gépek, az új konzol érkezése nem jelenti automatikusan ezek halálát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)