Hirdetés

Érkezik egy Super Mario témájú Joy-Con, de óvatosan érdemes lelkesedni

|

A Super Mario és Smash rajongók imádni fogják, bár nem feltétlenül lesznek végtelenül elégedettek vele.

Hirdetés

A Hori egy japán gyártó, aki rengeteg Nintendo Switch kiegészítőt dobott piacra az elmúlt években. A legújabb termékük egy Super Mario témájú bal Joy-Con, ami fel van szerelve az eredeti Joy-Conokról oly sokak által hiányolt D-Paddel. Ezek a gombok kifejezetten sokat segítenek majd bizonyos játékok élvezetében, bár sok minden hiányzik a kontrollerből, ami főleg azoknak fog fájni, akik elsődlegesen dokkolva használják a konzoljukat.

Hirdetés

Ebben ugyanis nincs se bluetooth, se gyroszenzor, se HD Rumble, se SL/SR gombok, de még akkumulátor sem, ennek megfelelően csak és kizárólag kézi üzemmódban lehet használni. Aki abban reménykedett, hogy bepattintja majd a Joy-Con Gripbe, és a TV-ről nyomja majd velük a Super Smash Bros.-t, az nézzen másik eszköz után.

Akinek ezek ellenére is fáj a foga a Joyokra, az az Amazonon előrendelheti őket 25 dolláros áron. A kontrollerpáros pontosan november 23-án fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)